Fontos tudnivalók

HU 100FSK keltetőgép

Háztáji (otthoni) keltetőgépek

Autómata forgatós keltetőgépek hőszabályzós Manuális páraszabályzós Hungarocell házas keltetők

79 990 Ft

Modell HU 100FSK

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt,had segítsünk!

Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit.Van belőlük sokféle,csilli-villik,nem hőszigetelt műanyagdobozos(ezek a legrosszabbak),mindent is tudnak,meg 100 év a garancia rájuk,de a fele sem igaz.Öröm legyen a keltetés.Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,

jót akarunk az ügyfeleinknek.Olvassa el a főoldalon,bal oldalt található,I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat.Kérjük szánjon rá 3 percet,a saját érdekében!

HU 100FSK háztáji keltetőgép.

Szerkezetében ugyanaz a gép, mint a HU 140SK, csak már benne van a fordítómű is!

A gépház 2cm falvastagságú, nagyon jó hőszigetelő képességű polisztirolból (hungarocellből) készül.

100 tyúktojás keltetésére alkalmas. Lehet benne bármilyen tojást keltetni. (Tojásbölcső cserével!)

Az alsó részbe be kell helyezni egymással szembefordítva a két vízzáró fólia bélést, a két belső csatornát feltölteni vízzel, majd erre rátenni a fekete tojásrácsot.

Ezután behelyezzük az F100 típusú fordítóművet. Pont bele illik az alsó részbe, szerelni nem kell semmit sem!

A fordítómű bölcsőibe rakjuk hegyes végükkel lefelé a tojásokat. (Lehet elfektetve is, hiszen a fészekben is úgy vannak, csak akkor kevesebb fér a gépbe.) A fordítómű csatlakozó vezetékét a hajtómű hajtókarral ellentétes oldalán vezessük ki a gépből. Belenyomódik a vezeték a hungarocell felsőrészbe, ezután mindig ezen a benyomódáson keresztül vezessük ki.

Tegyük rá a felső részt, ügyelve a pontos illeszkedésre, majd tegyük a fűtőegységet a felsőrész közepén kialakított nyílásba.

Az  SK60F típusú fűtőegység oldalán lévő csatlakozó aljba kell beledugni a fordítómű (F100/12V) oda illeszkedő speciális csatlakozóját.

Csatlakoztassuk a hálózatra, írjuk be a kívánt hőmérsékletet.

Néhány óra múlva beáll a kívánt érték.

A negyedik naptól kezdve naponta 15-20 percre le kell venni a felsőrészt, kapcsoljuk ki a gépet, hagyni kell hűlni a tojásokat.

Az utolsó három napban már nem forgatunk, az a bujtatási szakasz. Ki kell emelni a fordítóművet, még két vízcsatornát töltsünk fel vízzel és a tojásokat fektessük rá a tojásrácsra. Azon kelnek ki a csibék.

Használata részletesen a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található!

Hasonló termékek