Fontos tudnivalók

SK 75F Kompakt fűtőegység

Kiegészítő keltetőgép termékek

€45,990

Szállítási költség €3,300
Modell SK 75F Kompakt fűtőegység
Használati utasítás Letöltés

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt, hagy segítsünk!
Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit. Van belőlük sokféle, csilli-villik ,nem hőszigetelt műanyagdobozos (ezek a legrosszabbak), mindent is tudnak, meg 100 év a garancia rájuk, de a fele sem igaz. Öröm legyen a keltetés. Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,
jót akarunk az ügyfeleinknek. Olvassa el a főoldalon, bal oldalt található, I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat. Kérjük szánjon rá 3 percet, a saját érdekében!

 

SK 75F Kompakt fűtőegység.

A háztáji gépcsalád lelke. Tartalmazza a légkeverő ventilátort, a fűtőelemeket, a szabályzó egységet mérőszondával, világító számlapú digitális hőmérőt, fűtéskijelző LED-et, és a nyomógombokat a beállításhoz.

A keltető dobozba a tetején vágott nyílásba kell behelyezni a fűtőegységet, csatlakoztatni a hálózatra, és azonnal működik. A ventilátor állandóan megy, a kijelző folyamatosan mutatja a keltetőtér hőmérsékletét. A kijelző fölötti fűtés LED eleinte folyamatosan világít, jelezvén, hogy a fűtés maximális, majd ahogy megközelíti a belső hőmérséklet a kívánt értéket, a szabályzó elkezdi leszabályozni a fűtő teljesítményt, szaggatja a fűtőáramot, a LED villogásra vált. A szabályzóba beépített PID teljesítmény-szabályzós program változtatja a fűtés bekapcsolás és a szünet arányát, megkeresi a bevitt hőmennyiség és a keltetőgép hő-veszteségének egyensúlyát, azaz tizedfokra pontosan beáll a hőmérséklet.

Mennyi legyen a hőmérséklet?

Ha a   ”FEL” nyomógombot nyomjuk le először (és felengedjük), akkor villogva kiírja a beállított értéket, azt, hogy mennyinek kell-kellene lennie a hőmérsékletnek?

Ha meg akarjuk változtatni a kívánt hőmérsékletet, akkor tovább lépegetve a FEL ill. LE nyomógombokkal, írjuk be, hogy mennyit szeretnénk. Néhány másodperc múlva ”veszi” az új parancsot és megkezdi az átállást az új értékre.

Nem felejti el a beállított értéket, azaz esetleges áramszünet után visszaáll arra az értékre, ahol volt.

F   Fordítómű vezérlés

A szabályzó egység oldalán van egy csatlakozó dugalj, ide kell bedugni a fordítómű csatlakozóját.

A forgatás-vezérlés 6 percenként 1 másodpercnyi időig ad 12V (AC váltóáramú!) kimenetet a fordítóműre. A forgatókar elfordul (18fokkal), elbillenti a tojásbölcsőket, majd újabb 6 perc múlva megint tovább fordul, billent egy kicsit. 2óra alatt csinál egy kört, azaz visszaér a kiinduló helyzetbe.

Ha a „LE” nyomógombot nyomjuk meg először, akkor folyamatos kimenetet adunk a fordítóműre.

Így tudjuk beforgatni a bölcsőket középre, tojás berakási helyzetbe.

 

Áramigény: 230V

Fűtő teljesítmény max.: 75W

Ventilátor: 12V DC  1,7W  Légszállítás: 69,6 m3/h

Kettős szigetelésű.

Ezzel a fűtőteljesítménnyel és légszállítással kb. ilyen hőszigetelésű, méretű és belső kialakítású légtereket lehet az elvárt pontossággal és hő eloszlással kifűteni!

Ingyenes csomagküldésünk értékhatárhoz kötött.Amennyiben 100.000. forint felett vásárol,a szállításért nem kell fizetnie.

A használat részletes ismertetése a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található!

Ingyenes csomagküldésünk értékhatárhoz kötött. Amennyiben 100.000. forint felett vásárol, a szállításért nem kell fizetnie.

Ajánlott kiegészítők: Kontroll hőmérő (digitális, 14 cm-es mérőszárral), Páramérő, Tojáslámpázó, Keltetés szakkönyv

Hasonló termékek