Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előírt 1 év garancián felül, további 1 év (azaz összesen 2 év garanciát vállalunk). A garancialappal ellátott termékek garanciális igényét a számla másolatával, valamint eredeti garancialappal lehet érvényesíteni. A termékek szakszerűtlen használata, illetéktelen javítása, átalakítása azonnali garanciavesztést von maga után.

Ha a webáruházunkban vásárolt termék garancia-, jótállási időn belül meghibásodott, kérjük haladéktalanul jelezze felénk!

A terméket visszajuttathatja telephelyünkre személyesen, futárszolgálattal vagy postai úton. A szállítási költség a vásárlót terheli.

Garanciális termék futárszolgálatos küldése esetén utánvétes átvételére nem biztosítunk lehetőséget.

Garanciában leadott termékeket eredeti csomagolásban, gyári tartozékaival együtt kell visszajuttatni, megtisztított állapotban, az esetleges csereigény érvényesítéséhez. Postai szállítás, illetve futárszállítás esetén fontos, hogy a szükséges papírokon kívül hibaleírás valamint napközbeni telefonos elérhetőség is mellékelve legyen a meghibásodott termékhez. Kérjük a postán vagy futárszolgálattal visszajuttatott termékek megfelelő csomagolását, mivel a szállítás során keletkezett károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Minden garanciában leadott terméket átveszünk. A leadott termékeket cégünk bevizsgálja, azok javíthatóságát vagy cserejogosultságát szerelőink állapítják meg. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk és az ezzel kapcsolatos költségek a kár okozóját terhelik!

Termékgarancia, szavatosság, jótállás (151/2003 (IX.22) Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállásról)