Fontos tudnivalók

Általános szerződési feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Ez a dokumentum az internetes áruházon keresztül történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el! Futárszolgálattal való kiszállítás esetén a szállítási költség, melyet a futárszolgálat Cégünk felé számláz, a rögzített szállítási díjtáblázat alapján továbbszámlázásra kerül, mely továbbszámlázást a szerződési feltételek elfogadásával Ön elfogadottnak tekint. A szállítási költségekről előzetesen tájékozódhat a weblapon. Ez alól kivételt képeznek promóciós akcióink, amikor is a szállítás ingyenes. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll a plmaschine@gmail.com emailcímen!

Cégnév: PL Mascine Kft

Cím: 2461 Tárnok Petőfi Sándor u 78.

Telefon: (+36) 23 389-371

E-mail: plmaschine@gmail.com

Adószám: 12235735-2-13

Web: www.keltetogep.com

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a www.keltetogep.com weblapon található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit, képeit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A megrendelt termék színe egyes esetekben eltérő lehet a weboldalon található termék fotójától. A weboldal szerkesztése során törekszünk a színbeli eltérések kiküszöbölésére. A termék színe nem befolyásolja a minőséget. A technikai hibából adódó ár nélküli megrendeléseket (a termék mellett nem jelenik meg ár, vagy 0) nem áll módunkban feldolgozni. A kellemetlenségért elnézést kérünk, minden esetben egyeztetésre kerül az ár. A Vásárló az a személy, aki az ELADÓ webáruházának szolgáltatásait igénybe veszi, azaz az ELADÓ webáruházának internetes felületén árut megrendel, vásárol. Vásárlónak minősül abban az esetben is amennyiben telefonon vagy emailben rendel.

Megrendelés menete

A kiválaszott terméket megrendelheti a weboldalon keresztül, telefonon vagy emailben.

 

Árak, akciók

A termékek mellett feltüntetett ár a termék bruttó ára, amely forintban értendő. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja. A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak. Az akciós árakat a lejárat napjáig vagy a készlet erejéig garantáljuk.

Fizetési lehetőségek

Utánvétes fizetés: Amennyiben csomagküldő szolgálat igénybevételével vásárolja meg termékünket, lehetőség van utánvétes fizetésre. A kiszállított árut a csomagküldő szolgálat futáránál kell kifizetnie, az utánvétes vásárlás költségével együtt (Fizetendő összeg = vételi ár + 60 000 Ft összérték alatti megrendelésnél 3 000 Ft szállítási költség. 60 000 Ft összérték feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes). A számla az áruról és a szállítási költségről a megrendelt termék dobozában található. A fentiektől eltérő fizetési módok alkalmazása (pl. előzetes átutalás) kizárólag a VÁSÁRLÓ és az ELADÓ előzetes egyeztetése esetén valósítható meg.

Eőreutalásos fizetés

Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra.

Számla tulajdonosa: PL Maschine Kft.
Bank neve: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.
Számlaszám: 10200926-22612692-00000000
IBAN: HU44
BIC (SWIFT) kód: OKHBHUHB
Cégünk adószáma: 12235735-2-13
 

A megrendelés után kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailben, a (plmaschine@gmail.com) vagy telefonon (+36 23 389 371) elérhetőségeink egyikén, hogy visszaellenőrizzük a megrendelését és az átutalandó összeget. Miután ez megtörtént, a kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Szállítási és teljesítési feltételek

Lehetősége van igénybe venni csomagküldő szolgáltatásunkat. Cégünk az GLS futárszolgálattal áll kapcsolatban. Rendelése aznap feldolgozásra kerül, amennyiben 10.00-ig beérkezik rendszerünkbe.

Magyarországon: a megrendelt termékeket raktárkészlet függvényében átlagosan 1-3 de maximum 14 munkanapon belül veheti át a megrendelés napjától számítottan. Fizetési lehetőségek: utánvét Ft-ban).

Készletünk folyamatosan változik, ezért előfordulhat, hogy a weboldalon még szereplő termék már nincs készleten és megrendelését nem, vagy csak részben tudjuk teljesíteni. Természetesen ilyenkor e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt és egyeztetjük módosított rendelését. Futárszolgálatos kézbesítés esetén kérjük, mindig adja meg (mobil) telefonszámát, hogy a futár egy esetleges sikertelen kézbesítéskor tudjon Önnel egyeztetni az átvételről. Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következő munkanapon, hanem a futárral egy előre leegyeztetett időpontban fogja megkapni. Rendelése leadáskor a számlázási és szállítási cím eltérhet egymástól, ezt minden esetben figyelembe vesszük csomagfeladáskor.

Figyelem! Kérjük, hogy átvételkor ellenőrizze a termék állapotát, amennyiben a termék esetleg sérült a futárral ezt jegyzőkönyvben dokumentálják. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban a sérült árut cserélni.

A futárszolgálati kiszállítással kapcsolatban további információkat a futárszolgálat weboldalán talál. Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!

 

Szállítási díjak

60 000 ft értékű vásárlás alatt a GLS utánvét költsége  Magyarország területén belül csomagonként egységesen: 3 000Ft..

60 000 Ft értékű vásárlás felett a szállítás ingyenes.!!!

Sikertelen kézbesítés

Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítést kísérel meg a futárszolgálat. Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben Önt terhelik.

 

Sérült csomag

Kérjük, hogy a dobozt kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a dobozon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Abban az esetben, ha a termékről felbontás után a futár jelenlétében kiderül, hogy az bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cseregaranciát biztosítunk. Ilyen esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba az plmaschine@gmail.com e-mail címen vagy a (+36) 23 389-371-as telefonszámon.

A vásárlástól való elállás joga

A 2002. évi XXXVI. törvény értelmében minden magánszemélynek 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe (céges vásárlásokra az említett elállási jog nem alkalmazható!)

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári és minden csomagolási elemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza. Az elállásra vonatkozó igényt csak írásban lehet bejelenteni az plmaschine@gmail.com e-mail címen. Az áru ellenértékét a termék visszajuttatását követően 30-60 napon belül visszatérítjük. A vételár visszatérítése az áru visszajuttatása után lehetséges. Az árucikk a számlával együtt szolgáltatható vissza. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségre, valamint a termék visszajuttatásának költségére, melyek minden esetben a megrendelőt terhelik. Amennyiben a termék kiszállítása ingyen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét, amit kedvezményként a forgalmazó elengedett.

Amennyiben a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc- és sérülésmentesen visszajuttatni, a forgalmazó nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a megrendelőnek, a Vevő költségére.

A fogyasztót nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga: olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött (egyedi megrendelések).

Termékgarancia, szavatosság, jótállás (151/2003 (IX.22) Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállásról)

Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előírt 1 év garancián felül, további 1 év (azaz összesen 2 év garanciát vállalunk). A garancialappal ellátott termékek garanciális igényét a számla másolatával, valamint eredeti garancialappal lehet érvényesíteni. A termékek szakszerűtlen használata, illetéktelen javítása, átalakítása azonnali garanciavesztést von maga után.

 

Garanciális ügyintézés

Ha a webáruházunkban vásárolt termék garancia-, jótállási időn belül meghibásodott, kérjük haladéktalanul jelezze felénk!

A terméket visszajuttathatja telephelyünkre, személyesen futárszolgálattal vagy postai úton. A szállítási költség a vásárlót terheli.

Garanciális termék futárszolgálatos küldése esetén utánvétes átvételére nem biztosítunk lehetőséget.

Garanciában leadott termékeket eredeti csomagolásban, gyári tartozékaival együtt kell visszajuttatni, megtisztított állapotban, az esetleges csereigény érvényesítéséhez. Postai szállítás, illetve futárszállítás esetén fontos, hogy a szükséges papírokon kívül hibaleírás valamint napközbeni telefonos elérhetőség is mellékelve legyen a meghibásodott termékhez. Kérjük a postán vagy futárszolgálattal visszajuttatott termékek megfelelő csomagolását, mivel a szállítás során keletkezett károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Minden garanciában leadott terméket átveszünk. A leadott termékeket cégünk bevizsgálja, azok javíthatóságát vagy cserejogosultságát szerelőink állapítják meg. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk és az ezzel kapcsolatos költségek a kár okozóját terhelik!

Külföldre szállított ipari gépeinkre további garanciális és javítási szabályok vonatkoznak.

Nincsen kiszálló szervízünk külföldre!

Távsegítséggel orvosoljuk a felmerülő problémákat, melyet emailben,telefonon képek és videók alapján navigálva intézünk. A nagy távolságok miatt máshogy nem is lehetséges. Helyszíni kiszállás kapacitás és anyagi erőforrás hiányában csak a vevő költségére lehetséges, a gyártóval előre leegyeztetett időpontban. A gyártó a helyszíni kiszállást elutasíthatja. Az esetleges kiszállás költségeit a gyártó előre kiszámlázza, a vevő elutalja, kiszállás csak ezután lehetséges, garanciális vagy garanciaidőn túli problémák esetén is! Alábbi rendelkezéseinket a vevő elfogadja, a gépet ennek tudatában vásárolja meg.

 

Felelősségvállalás

Az eladó nem tartozik felelősséggel a webshop oldalain külső behatolás által okozott károkért, illetve bármilyen, a szolgáltatók által okozott információtovábbítási késedelemért, számítógépes vírus, vonal- illetve rendszerhibából keletkezett károkért. Webáruházunkban található információk alapján vásárolt termékek használata a Vevő felelőssége. Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetés szerinti felhasználásból származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.

 

 

Adatvédelem

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számla kiállításához, a kiszállításhoz, a garanciához és a jótállási szerződéshez. A rendelkezésünkre bocsátott adatokat, információkat kizárólag a keltetogep.com jogosult használni. A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a keltetogep.com a személyes adatokat a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza és tárolja. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Jogi nyilatkozat

A weboldalon szereplő keltetogep.com védjegy kizárólagosan a PL Maschine Kft tulajdonát képezi. A PL Maschine Kft felhívja a figyelmét, hogy a védjegyjogait kész korlátozás nélkül érvényesíteni, akár büntetőjogi úton is.