Fontos tudnivalók

RAPTOR 75 keltetőgép fűtőegység

Háztáji (otthoni) keltetőgépek

€ 34990

Szállítási költség € 3300
Modell RAPTOR 75 Fűtőegység
Használati utasítás Letöltés

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt, hagy segítsünk!
Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit. Van belőlük sokféle, csilli-villik ,nem hőszigetelt műanyagdobozos (ezek a legrosszabbak), mindent is tudnak, meg 100 év a garancia rájuk, de a fele sem igaz. Öröm legyen a keltetés. Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,
jót akarunk az ügyfeleinknek. Olvassa el a főoldalon, bal oldalt található, I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat. Kérjük szánjon rá 3 percet, a saját érdekében!

 

RAPTOR 75 fűtőegység.

A háztáji gépcsalád lelke. Tartalmazza a légkeverő ventilátort, a fűtőelemeket, a szabályzó egységet mérőszondával, digitális hőmérőt, fűtéskijelzőt, és a nyomógombokat a beállításhoz.

A keltető dobozba a tetején vágott nyílásba kell behelyezni a fűtőegységet, csatlakoztatni a hálózatra, és azonnal működik. A ventilátor állandóan megy, a kijelző folyamatosan mutatja a keltetőtér hőmérsékletét. A kijelzőn látható lámpa ikon eleinte folyamatosan világít, jelezvén, hogy a fűtés maximális, majd ahogy megközelíti a belső hőmérséklet a kívánt értéket, a szabályzó elkezdi leszabályozni a fűtő teljesítményt, szaggatja a fűtőáramot, az ikon villogásra vált. A szabályzóba beépített PID teljesítmény-szabályzós program változtatja a fűtés bekapcsolás és a szünet arányát, megkeresi a bevitt hőmennyiség és a keltetőgép hő-veszteségének egyensúlyát, azaz tizedfokra pontosan beáll a hőmérséklet.

Mennyi legyen a hőmérséklet?

Ha meg akarja változtatni a gépen beállított hőmérséklet értékét, akkor nyomja meg hosszan az S nyomógombot (tartsa lenyomva amíg a kijelző átvált) amíg a kijelzőn megjelenik egy villogó csavarkulcs.Ilyenkor tudja állítani a kívánt értéket a FEL és LE gombokkal. Hagyja így a gépet,kb. fél perc, a beállított érték eltárolódik, és a villogó csavarkulcs eltűnik.A folyamat felgyosítható az S gomb rövid megnyomásával,ekkor ugyanez történik,csak nem kell várni fél percet. Amint a beállítás megtörtént a kijelző visszavált a pillanatnyi mért értékre és bekapcsol a fűtés melyet egy lámpa ikon jelez. Természetesen az új hőmérséklet eléréséhez idő kell! A szabályzó automatikusan behozza és tartja a kívánt hőmérsékletet. A beállított értéket nem felejti el,esetleges áramszünet után az utolsó beállított értékre tér vissza.

 

 

Áramigény: 230V

Fűtő teljesítmény max.: 75W

Ventilátor: 12V DC  1,7W  Légszállítás: 69,6 m3/h

Kettős szigetelésű.

Hasonló termékek